Rodrigo, mladý chlap spolu so svojím otcom, pánom Cirom, a jeho bratom sa o farmu starajú sami. Pestujú odrody Catiguá, Yellow Bourbon, Red a Yellow Catuaí.
Táto brazílska kávová plantáž je nádherná a je o ňu neuveriteľne dobre postarané. Spoločne vytvárajú mikro a nano loty; na sušenie kávy používajú africké lôžka. Kávu uchovávajú v šupke, čo predlžuje a zvyšuje jej kvalitu.
Na svojej farme majú medzi kávovníkmi Brachiariu (krmivo pre kravy), ktorá zúrodňuje pôdu a zároveň ju chráni pred vysychaním a eróziou, ničí háďatká (malý hmyz, ktorý žije v koreňoch kávovníka a požiera hnojivá), a keď je výsadba nová a mladá, tak blokuje vietor a chráni malé kávovníky. Tento spôsob produkcie následne zaisťuje vysokú kvalitu zŕn, ktorá je pre Rodriga a jeho rodinu prioritou.